Köpevillkor

Leveranser

Leveranser i Stockholm, Södertälje och Uppsala. Fruktkorgarna levereras på överenskomna dagar och platser mellan kl. 07.00 -15.00. Vid röda dagar sker alltid den ordinarie leveransen nästkommande vardag om inget annat är överenskommet.

Kundens ansvar

Kunden har ansvaret att för överenskomna leveranstider och platser hålla lokaler och tillhörande områden tillgängliga för leverans.

Kvalitetsgaranti

Genom att teckna ett fruktabonnemang med FruitHero AB erhåller kunden en garanti för att all frukt som levereras är av fullgod kvalitet. Vi garanterar att vi väljer de lämpligaste frukterna ur säsongens breda utbud, att vi omsorgsfullt handplockar ut den fräschaste frukten och att alltid vara snabba med att rätta till om det ändå skulle bli något fel.

Reklamation

Behörig beställare som anser att leverans inte uppfyller FruitHeros garanti för fullgod kvalitet skall göra en reklamation senast 36 timmar efter erhållen leverans. Vid sådan reklamation åligger det FruitHero att samma dag eller senast nästa helgfria leveransdag kostnadsfritt för kunden leverera ny frukt av fullgod kvalitet.

Returkorgar

Som en del av våra miljömål tillämpar vi ett retursystem för våra korgar. För korgar som inte returneras debiterar vi en kostnad om 40 kr per korg.

Ändringar i abonnemang

Behörig beställare kan ändra i sitt abonnemang via Kundportalen - Eller skriftligen meddela Kundservice senast 3 arbetsdagar före önskad ändring. Skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via Kontakta oss formuläret.


Leveransuppehåll

Behörig beställare måste skriftligen meddela Kundservice senast 5 arbetsdagar före önskat leveransuppehåll till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via Kontakta oss formuläret.

Uppsägning av abonnemang

Uppsägningstider gäller i första hand efter avtal. Om inget annat avtalats gäller följande uppsägningstider:
  • Upp till 4 korgar per vecka

    En månads uppsägningstid
  • Från 5 upp till 9 korgar per vecka

    Två månaders uppsägningstid
  • Från 10 korgar per vecka

    Tre månaders uppsägningstid

Priser och betalningsvillkor

Samtliga priser är exklusive moms. I abonnemanget ingår också lån av korg. Samtliga priser justeras upp till 1 gånger årligen. Faktura i efterskott. 15 dagar kredittid. Vi debiterar 39 kr i faktureringsavgift för pappersfakturor och inga faktura-avgifter för E-fakturor och PDF-fakturor.

Ändringar i abonnemang

Behörig beställare kan ändra i sitt abonnemang via Kundportalen - Eller skriftligen meddela Kundservice senast 3 arbetsdagar före önskad ändring. Skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på Kontakta oss.


GDPR

FruitHero strävar efter att i alla våra kontakter värna om individens integritet vad gäller hur vi hanterar, lagrar och skyddar personuppgifter. Med personuppgifter menas allt som kan knytas till en fysisk person. Det kan vara namn, kontaktinformation eller CV. Vår lagring av personuppgifter baseras alltid på lag, avtal, samtycke eller intresseavvägning. Vi behåller dina personuppgifter i våra interna system även efter avslutat avtal baserat på samtycke eller intresseavvägning. Du kan alltid kontrollera, flytta, ändra i eller begära att få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.

Har du fortfarande frågor?


© FruitHero. All rights reserved. Powered by FruitHero AB